pondelok 12. septembra 2011

Svetelná stena na prenájom

Svetelná stena je úžasný prvok svadobného či iného eventového osvetlenia, ktorý je čím ďalej tým viac využívaným spôsobom, ako vyzdvihnúť napr. hlavný stôl či už mladomanželov, jubilantov alebo ako efektne ozvláštniť pozadie pódia.

Ponúkame Vám vysokokvalitné svetelné steny, ktoré dodávame i s konštrukciou, ktorú možno kamkoľvek jednoducho postaviť, pričom je úplnou samozrejmosťou nastavenie jej rozmerov, aké potrebujete.







Balík Svetelná stena obsahuje:
  • LED svetelná záclona
  • jemná biela látka, ktorá krásne rozptýli svetielka na romantické hviezdičky
  • jednoducho skladateľná ALU konštrukcia, na ktorú je možné zavesiť svetielka i látku

Svetelná stena je veľkým trendom a sále dodá romantickú atmosféru. Je to veľmi efektný spôsob, ako sálu ozdobiť a vyzdvihnúť jej určitú časť a upriamiť na ňu pozornosť.
Najčastejšie dopytovanými rozmermi svetelných stien sú 3x3, 6x3 alebo 9x3. Všetko sa dá však prispôsobiť Vám na mieru.
Svetelné steny prenajímame krátkodobo alebo dlhodobo. Krátkodobý prenájom je určený pre konečných spotrebiteľov, čiže pre mladomanželov, oslávencov, či na jednorázové požičanie osvetlenia. Dlhodobý prenájom osvetlenia je určený pre svadobné agentúry, cateringové agentúry, eventové agentúry, svadobné salóny, a teda pre firmy zaoberajúce sa dekoráciami priestorov a nechcú osvetlenie kupovať, vzhľadom na vysokú vstupnú investíciu. Ceny za dlhodobý prenájom sú uvedené za dobu 1 mesiaca. 
Cena svetelnej steny je uvedená čisto za balík Svetelná stena, ktorý sme bližšie priblížili vyššie. Je možné doobjednať si dovoz, odvoz, montáž a demontáž osvetlenia. Cena dovozu a odvozu sa odvíja od vzdialenosti od mesta Žilina. 

2 komentáre:

  1. Dobrý deň, v decembri budeme organizovať vianočný event a potrebovali by sme na dve steny vytvoriť svetelnú záclonu z malých svetielok alebo svetelných reťazí. Vedeli by ste niečo také zabezpečiť? Nenašla som na stránke žiaden mailový alebo telefonický kontakt na vás. Ďakujem, s pozdravom Šefčíková

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobry den,
    Mal by som zaujem o prenájom svetelnej steny na svadbu, rozmer 6x3 alebo 9x3, kolko by prosim vas stala montaz/demontaz+dovoz/odvoz, lokalita Puchov.

    Dakujem

    OdpovedaťOdstrániť